godmidag/ sjukstuga

det har redan hunnit bli torsdag...
 
förra torsdagen/kvällen kände ampi sig lite små kass men gick ändå till jobb på fredagen, 
fredagen var han snäll o hämtade mig 16 o vi hämtade Ida tsm.
men när vi kom hem hann vi knappt vara hemma 10 min o älskling var tvungen o springa på toa .
och ja typ resten av kvällen fick han spendera där inne o hade verken ork eller lust o äta ngn middag. =(
Lördagen var de min o Idas tur, magsjuka vi med ( diarre ) Ida bajsa bara löst 2 gånger den dagen men fick feber på kvällen =(
( då vi antar de varit i samband med vaccineringen då dom sa feber kan komma efter 14 dagar, och kom efter 12 dagar så )
hela söndagen var Ida riktigt slö o fick inte i sig mkt mat, och knappt ngn vätska trots vi försökte med allt möjligt,=(
så hon sov mesta dels av denna dagen, och hon kunde endast sova om ngn av oss vara nära nära henne hela tiden. så blev en väldigt lugn dag.
nätterna har varit jätte jobbiga , hon vaknar hela tiden o varit fruktansvärt ledsen , och inte på de vanliga sättet som när hon har mardrömmar , stackaren man känner så maktlös trots man försöker allt möjligt..
Måndagen verkade hon ändå lite gladare /"piggare"  mina föräldrar kom hit på morgonen och då blev Ida jätte glad, och jag kunde gå till barnmorskan i lugn o ro.
När vi kom tillbaka fika vi alla på frukostbullar mamma hade med sig, och Ida fick fina presenter från utlandet dom hade köpt på sin resa =)
Men idas aptipt var fortfarande sådär och hon hade haft feber under måndag natt så tänkte får väl vabba tisdagen iaf så hon får ha en hel dag feberfri.
Det blev tisdag. och Ida verkade verkligen ha fruktansvärt  ont i sin mage ,, ampi skulle efter jobb köpa microlax på apoteket vilket han inte fick då dom fråga om vi varit på vårdcentralen.
Onsdag . ringer vårdcentralen dom säger microlax o laktoloslösning (eller hur de stavas ) och att vi bara skulle säga att vi fått de rekomenderat både från vårdctralen o bvc ,
, hennes aptit är fortfarande inte bra =(
ger microlax vid 10 tiden, hon får massa kiwi, katrinplommon, päron. vindruvor..
vid 16 tiden kom äntligen bajsen !!!! sjukt att man kan bli så himla lycklig när ens barn äntligen bajsar :D 
och vid 18-19 tiden var hennes aptit mkt bättre.
fast då hade vi redan ringt både jobb o idas dagis o säga hon får stanna hemma en dag till. 
Torsdag. Hennes aptit har varit bra imorse , och känner hon egentligen kanske kunnat gå på dagis idag men ja bättre en dag för mkt än en dag för lite. Hon har varit lite små gnällig men nu tror jag mest det är dom jäkla tänderna som jävlas. hon har fått många tänder på kort tid nu och minst 2 till är på g man ser en liten spets på. klart som fan de gör ont stackaren =(
Vi var iaf ute en runda innan , trots blåst så skiner solen o de var jätte mysigt väder.
När vi kom hem så la vi oss i sängen o tog inte ens 5 min för Ida o somna. och idag kunde jag minsann smita ifrån sängen utan att hon vakna. och de har jag inte kunnat göra dom andra dagarna,
( Nämnde jag förresten att hon sov jätte bra inatt ) ampi o jag fick nog sova minst 3 timmar i sträck, så man känner sig ganska utvildad o pigg idag. 
Så imorgon blir de jobb för mig o dagis för Ida =)
känns kontsigt o bara jobba en dag denna veckan. men jag ska iaf jobba över imorgon så de blir extra timmar.
 
 
på promenaden köpte jag även denna söta tröjan till Ida då jag inte kunde låta bli =)