...........

älsklingarna ligger o sover så jag passar på o sätta mig här o skriva lite...
 
då har de redan varit jul, ( förra veckan ) julen firades i bromölla hos svärföräldrarna , och mina föräldrar var oxå med, första gången på 7 år vi firar alla jul tsm, utom våra brödrar. men med ampis bror fick vi firat dagen efter som kom upp till bromölla. jag, ampi o Ida sov över, det var en mkt trevlig jul o vi alla 3 fick jätte fina klappar.
På fredagen åkte vi hem med Roger som körde oss hem ...
Vi var hemma 20.30 o jag såg framemot o få gå o lägga mig ganska tidigt den dagen....
så blev de inte.. =(
 
 
mötes av ett hem som var lite upp o ner vänt, lådor , luckor o garderobsdörrar som stod öppna.. grejor här o var, kläder utdragna osv osv...
blev så chockad. första vi märkte var att tvn i vardsrummet var borta, men ampi ringde polisen samtidigt så vi fick gå ut ur lägenhet sa dom o inte röra ngt. ... 2 timmar senare kom polisen, som tur var ampis bror kvar med oss, för medan ampi ringde massa samtal fick hans bror mig o lugna mig lite, jag försökte verkligen behålla lugnet framför allt för Idas skull , när polisen väl kom hade jag väl lugnat mig lite. 
 
.. kl 00.30 kom vi till sängs den natten, helt slut, vi kastade av sänglakan o bytade direkt . och vände madrass o så till rätta .alla sängkläderna o kläderna som la överallt la vi direkt ner i sopsäckar.
 
min mamma var snäll o kom hit i lördags morse så hon kunde passa Ida medans vi fick städat o torkat av massa...tvättat säkert över 20 maskiner.... min mamma var snäll o tog hem en full sopsäck med tvätt.
idag ska vi nog få tvättat de sista., vi har tagit "pauser" o gick ändå o ut med mina föräldrar i lördags , vi har varit på ikea osv. köpt nytt till hemmet, Ida har fått en växa säng, en timme sov hon i den igår sen gick de inte mer. men hon har oavsett inte vilket sovit i sin egen säng på ngn veckas tid. ..
 
 
men men saker o ting går alltid o skaffa nytt.. men systemkameran dom tog hann vi knappt använda...
men känslan o obehaget försvinner inte lika lätt... Är det skrämmas dom ville o få en rädd o känna sig otrygg har dom juh lyckats..... några dagar har gått. men känner mig rädd speciellt om jag ska in i vardagsrummet o där är mörkt...jag vill helst inte vara hemma själv med Ida när det är mörkt ... i fredags had ejag panik, ville inte ens sova här en natt, ville absolut inte bo kvar här....
men ja jag fick juh lugna mig, det kan juh tyvärr verkligen hända var som helst o när som helst,, .Det kunde varit värre..... Nu kan man bara hoppas att vi aldrig får uppleva det igen..Och jag hoppas denna känslan av oro o känna sig otrygg försvinner väldigt snart....