May. 30, 2014

Halloo fredag o solen skiner för fullt varit lite små kyligt dom senaste två dagarna tycker jag men idag är de super härligt.

igår rensa /städa/sortera vi källaren, passa på nu när vi båda var lediga, slängde tre proppfulla sopsäckar med bara skit rent ut sagt, usch vilka samlare vi är. slut på de nu!!! vi passa även på ta upp lådan med spjälsängen och kunde inte hålla oss längre så vi byggde ihop den, kändes helt sjukt när man vakna att de första man såg var den. och att vår lilla älskling snart kommer ligga i den, gud som man längtar!!!!

yisses förresten somna runt 01.00 igår ungefär och sov ända tills 10.00 idag, utan o vakna en ända gång under natten, de var verkligen skönt. kändes som de var flera år sen jag fick så mycket sömn så många timmar på raken :) underbart. sen begav jag mig till Sofia en stund o babbla lite.

och bara hem om o laga middag o så och nu sitter jag på bussen på väg till jobb för ett kort litet pass, sen jobba imorgon oxå sen har jag nog faktiskt bestämt mig för o bara jobba 4 dagar nästa vecka max 5 dagar, sen säger jag nog stopp där då jag faktiskt går in i vecka 38 nästa vecka :)