Tisdag -torsdag

I tisdags fick man trevligt besök från Ystad,  en barndomsvän som jag inte träffat sen Ida var ungefär 4 månader.. 
 
Vi fikade på mina nybakta kanelbullar,  perfekt jag hade bakat när man fick sånt spontanbesök :)
 
Ida var inte direkt på sitt bästa humör,  men vi hade mysigt ändå,  och blev en promenad ner här till centrum. 
 
Igår, blev de som vanligt en morgon promenad,  men så klart det börja piss regna så blev inte så lång varigt.. Älsklingen hade köpt med sig hem både en barn grind o en "baby monitor /baby watch " 
 
Barngrinden sitter i den ena öppningen mellan köket o vardagsrummet,  lilla fröken blev väldigt missnöjd med detta,  men nu känner jag lite lättnad,  jag kan springa på toa medans Ida är i vardagsrummet och även ha ugnen igång när man lagar mat o slippa oroa sig hon ska ta på ugnen hela tiden..kan även tömma o fylla diskmaskinen i lugn o ro.. 
 
 
Väldigt missnöjd tjej, men hon vänjer sig 
 
Och måste säga baby monitorn låter sjukt läskig i mellan åt.. Lilla fisen ligger o sover nu. Men den startas lite då o då o låter som ngn snarkar typ. Och de gör inte vår lilla älskling.!  
 
Idag, torsdag.. 
Woooow säger jag bara,  trött som tusan var jag igår somna strax innan 22,  ca runt 04.10 vaknar jag av att ampi gick på toa,  tänkte shit vad e de som händer har Ida verkligen sovit så många timmar i sträck,  men istället började jag ligga o oroa mig. O la o grubbla ifall jag skulle titta till henne,  men la kvar o efter den tanken hörde man ett litet skrik,  och jag tyckte minsann de var en lättnad o höra henne. 
Dock var jag så chockad o fått sova i typ 6 timmar i sträck, så blev så satans pigg o bara la o snurra o vred mig i sängen,  och när de kändes som jag precis lyckats somna så ringde så klart älsklings alarm. 
 
Och kl 7 vaknade en glad Ida på strålande humör :) 
Och lika så denna morsan kände sig mer utvilad än vad hon gjort dom senaste 2 veckorna. Underbart :) 
 
Blev promenad,  in en sväng på Ica super Market /centrum handla lite frukt o ägg.
 
 
Jag har snart tvättat 3 tvättmaskiner,  och när Ida vaknar blir de en sväng bort till Ica maxi, på ett sätt är de väldigt skönt att alla butiker ligger åt helt olika håll så man får variation på promenaderna :)