tusen saker , men ändå ingeting :P

uttråkad..  så har tusen tankar på huvudet :P.. om allt o ingenting..

Barn dom kan väl vara världens sötaste, alla har väl dåliga o bra dagar oavsett kön eller ålder..
Ibland e dom bara sååå söta.. sitta o kramas och så med en, nästa stund kan man stå o skrika på barnen.
Innan på praktiken har jag ALLTID sagt "Jag ska aldrig bli sån sur kärring som skriker på barnen så värsta..
När jag ser hur andra skriker så bara får jag värsta  tankar " hur kan man skrika på såna små, dom förstår juh knappt vad som e rätt o fel" men hur ska dom egentligen lära sig o förstå om man inte säger till. och ibland måste man juh höja rösten. jag blir 21 i år och känner mig som en sur kärring.. måste gå o skirka på barnen hela tiden för dom inte lyder.. usuch vad hemsk jag känner mig.  Men man juh inte alltid sitta o gulla med dom, hur söta dom än e. sånt e livet.

När man gick i skolan, så var de skit snack hela tiden överallt och mellan allt och alla. Att man var 14 och sånt så förstår jag kanske maan inte brydde sig o så..men va fan under gymnasie tiden !? hur orkar man, har folket inget viktigare och säga , än att snacka skit massa hit o dit. genom allt o alla.
jag tyckte jag kändes alltid som jag var den som stod i "mitten" .. folk kom och sa en massa till mig om andra.. och sen kom de ena efter den andra..spelar inte oskylig nu, klart världen e som den e.. och de får man väl acceptera..
man tänkte när man kom i "vuxen världen" man skulle börja jobba man skulle slippa höra på massa skifrån andra,.. men så e de inte.. över allt snackas de skit.. får spel.. och alla "spelar ett spel" låtsas vara trevliga och så hela tiden sen snackar den ena skit om den andra och spelar ändå helt trevliga mot varandra...:S



Så fin du e ;)   helt gullig igår !!!



Wiiiee i helgen har man egen lägenhet :D  hihih även om de bara blir för en helg så e de sjukt skönt =))