lördag-onsdag

Dags o skriva lite igen kanske.
 "min data plats" har juh inte varit ledig ihelgen direkt.

killarna har juh haft lan helg men men nu e de slut, alltid trevligt med sällskap o folk runt omkring, fast jag inte var hemma så mkt i helgen direkt men men.

Lördag, under dagen var jag en liten runda på mobilia . blev en liten ny outfit för kvällen.svarrt funkar alltid . så blev svarta "byx -leggings" o sen svart tröja som var lite puffig på armarna.. handlade även liten cider på systemet.
På kvällen blev de en liten förfest inte så långt här ifrån, skönt för mig o slippa ta bussen för en gångs skulle, va bara att traska dit =)
de var trevligt man inte iheller var så jätte många , vi var 7 st har jag för mig :P
sen drog vi ut till breeze.  där man träffa på en massa folk, b.la annika och company ( från malins fester förr ) hon hade möhippa för henne. så kul =)
sen blev de att ,jag johanna & paula sjöng karoke "total eclips from my heart med bonnie tyler "
kan inte låtit speciellt bra, trog nog mest vi skrek o hade oss,, hahah jaja alltid lika kul ändå,. man får juh låtsas man står hemma i duschen o sjunger,.hehe....

och fy fan jag var ute tills dom stängde. de var längesen känns de som.
sen gick jag o johanna och åt på bk. där de var massa flummiga typer men jajaj vi fick oss jäävlar i de massa skratt. tog morgon bussen hem vid 6 . hemma kanske runt halv 7. o somna väl vid 7 .


(SÖNDAG)fyy fan sen när mitt alarm ringde 9.15 då var jag nog inte människa fy fan vad trött o yr jag var, tror inte ens jag var nykter tills då..de var juh dags för loppis, de var kyl som fan den dagen o jage så glad jag hade en stol med mig o en flaska vatten kände mig hetl snurrig hela tiden  o sååå seg i huvudet.
när jag gick dit hade jag en blå ikea påse propp full, 2 soppsäckar proppfulla, 4 st "konsum påsar" . med kläder. skor. väskor. lite andra prylar.
jag gick hem med, en halv sop säck + halva ikea påsen. SKÖNT. ville bara bli av med skitet så sålde de för så lite som möjligt många linnen o t-tshirtar sålde jag för typ 5 kr st.
men ändå när jag åkte hem hade jag 1019kr :D de var pengarna man inte hade innan på skit man egentligen i vanliga fall kastar.. haha jag diggar de det här med loppis.kan vara bra ibland rensa ut o få pengar för de gamla =)

efter loppisen körde ampi o jag till media market, där jag köpte the hills säsong 1 ( ja jag vet jag e en nörd )
älsklingen köpte Heros säsong 1,  och innan har jag bara sett 2-3  avsnitt lite så halv inte brytt mig riktigt om den serien faktiskt. men nej du nu e de fan ändring på de. i 3 dagar har älsklingen o jag varit fastklistrade o kollat på 18 avsnitt i 3 dagar ( ett avnsitt = 45 min ) såååå bra den e, hur kan man missat de,. skit bra o helt spännande. blir bara bättre o bättre för varje avsnitt tycker jag.efter vi har sett klart denna säsong blir de nog fan att vi handlar säsong 2 oxå :)  jag gillar inte alls dom andra serierna han brukar se, smalville , star trek , stargate o vad allt de heter men denna WOW =) kul vi båda är så inne i en serie nu =)

Måndag , hanna fick juh körkort i fredag (grattis igen ) så hon kom o hämtade mig o wanker sen begav vi oss till entré där jag handlade en vit kofta på h.m  på rea =). en rosa-grå tröja på gina + en mörk rosa t-shirt
=) när hanna var på väg o köra oss hem så ångfa vi oss lite var väl inte riktigt klara så hanna släppte av oss på mobilia istället där jag köpte ett linne på h.m =)


Nu har jag lite samtal o ringa =)

bilder från förra veckan oxå =)

shoppat ---->





kommer inte ihåg om jag skrev omd e förra veckan eller inte när jag hade mamma på besök o plattade hennes hår, normalt har hon juh jättte lockigt hår.








en SISTA SAK BARA !!!!!!!
På fredag ska man till sassa o fixa håret, men kan inte betsämma mig om jag ska typ "raka " de på en sidan ?????????? tycker de e sjukt snygg på andra, men kommer jag gilla de på mig själv. kommer jag passa i de ??? vad tror o o tycker ni ????